Karela adıyla da bilinen kudret narı, özellikle ilaç ve gıda endüstrisinde kullanılan, içerdiği bileşenler, vitamin ve mineraller sayesinde pek çok yarara sahip olan bir meyvedir. Kırmızı ve turuncu renklerde görülebilen kudret narı, özellikle tam olgunlaşmadan hasat edilmekte, bu sayede içeriğindeki vitamin değerlerinin daha yüksek olması sağlanmaktadır.
Çekirdeklerinin tüketilmesi tavsiye edilmeyen kudret narı, meyve olarak yenilebildiği gibi zeytinyağı ve bal ile karıştırılarak da tüketilmektedir. Neredeyse her konuda faydası olduğu bilinen kudret narı, yüksek oranda vitamin içermektedir.
Greenlabel Zeytinyağlı Kudret Narı ile doğanın bu mucizevi bitkisinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Özel olarak üretilen, kudret narı ile zeytinyağının faydalarını bir arada sunan bu ürün, aynı zamanda yine pek çok konuda şifa kaynağı olarak görülen kantaron yağı da içeriyor.
Greenlabel uzmanlığı ile geliştirilen, doğal içerikli Greenlabel Zeytinyağlı Kudret Narı ile hem bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir, hem de mide, bağırsak ve sindirim sisteminize destek olabilirsiniz.
Adeta mucizevi bir bitki olan kudret narı, zeytinyağı ve kantaron yağının gücü ile birleştiği zaman pek çok konuda faydalı olabiliyor. Özellikle sindirim sistemi üzerinde destekleyici etkileri olan bu ürünün bazı faydaları aşağıdaki gibi;
● Sindirim sistemi üzerinde destekleyici etkisi bulunur: Greenlabel Zeytinyağlı Kudret Narı, zararlı toksinlerin atılmasını kolaylaştıran bir etkiye sahiptir. Mide, bağırsak ve sindirim sistemi ile alakalı hastalıkların tedavisinde destekleyici etkileri vardır. Yine aynı şekilde, kabızlık ve hazımsızlık gibi sorunların çözümü için de olumlu etkileri bulunmaktadır.
● Kolit, gastrit ve ülser için faydalıdır: Kudret narı, özellikle mide problemlerinin tedavisinde aktif olarak kullanılan bir meyvedir. Greenlabel Zeytinyağlı Kudret Narı, içerdiği antioksidanlar ve bileşenler ile bu gibi hastalıklara karşı olumlu etkilere sahiptir.
● Antibakteriyel ve antienflamatuar özellikleri vardır: Greenlabel Zeytinyağlı Kudret Narı, antibakteriyel ve antienflamatuar özellikleri sayesinde, vücutta iltihap oluşumunun önüne geçer ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar.
● Diyabeti kontrol altında tutar: Özellikle kan şekerinin kontrol edilmesi konusunda etkilidir. Bu sayede, başta tip 2 diyabet olmak üzere, pek çok rahatsızlığın tedavisinde katkı sağlar.